• tik tok

Sloboda počela pripreme bez imenovanog šefa stručnog štaba

Jun 15, 2022

Fudbalski klub ” Sloboda” Tuzla danas je počeo pipreme za predstojeću sezonu, a igrače će trenirati Gradimir Crnogorac jer zvanično nije imenovan šef stručnog štaba.

Svi pozvani igrači su se odazvali današnjoj prozivci, ali uglavnom iz omladinskog pogona jer nema igrača iz prošle sezone. Njih će trenirati Gradimir Crnogorac, bivši šef stručnog štaba ” Slobode”.

“Još uvijek nisam postavljen za šefa stručnog štaba, ali sam tu jer imam radnu, ali i moralnu obavezu prema svom klubu. Znate i sami da sam bio šef godinu i po dana, a sada se nadam da ću ostati tu u bilo kojem smislu, jer je “Sloboda” moj klub, volim je i bez nje niko ne bi znao za Gradimira Crnogorca i bilo šta ostalo”- kazao je Crnogorac. On je je dodao da ovaj klub, kao rijetko koji u BiH, ima tako mlad sastav.

” Kada je riječ o planu i programu, sve ćemo znati u narednih nekoliko dana. Za početak ćemo ovdje raditi, a kao što su najavili čelnici kluba, sigurno će biti nekih promjena u rukovodstvu te igračkom i trenerskom kadru”-  rekao je Crnogorac. Po njegovim riječima, igrači iz prošle sezone, razgovarat će sa rukovodstvom kluba.

( Balans)