• tik tok

Armensa najbolja na Par Selo CUP-u

Aug 8, 2022

Ekipa “Armensa team” sinoć je osvojila prvo mjesto na 10. Malonogometnom turniru ” Par Selo CUP”, a nakon što je u finalu savladala ” Krojčicu” rezultatom 4-2.

U dobroj, kvalitetnoj i zanimljivoj utakmici pred mnogobrojnom publikom, u finalu seniora, “Armensa” je bila bolja od ” Krojčice” te je ovaj tim, po treći put osvojio turnir. Najboljim igračem je proglašen Slobodan  Rajčević iz pobjedničke ekipe, a Mehmed Baščelić iz “Krojčice” osvojio je titulu najboljeg golmana.

Momčad ” Krojčice” osvojila je još jednu laskavu titulu jer je njihov igrač Jasmin Spahić proglašen najboljim strijelcem turnira sa postignutih devet golova. I ove godine je dodijeljena nagrada “Marko Andrić Tarzo” za fair play ekipu i ona je otišla u ruke tima ” Doboj jug”.

Udruga mladih Par Selo- Dubrave se potrudila i ove godine za kvalitetan sadržaj. Tokom desetak dana trajanja ovog noćnog turnira, posjetitelji su imali priliku uživati u vrhunskom malom fudbalu kojeg su igrali najbolji igrači iz BiH i regije te futsal reprezentativci. Osim toga, na raspolaganju je bila i bogata ugostiteljska ponuda ali i muzički program.

( Balans)