• tik tok

Nezvanično saznajemo: U Miladijama ubijen Ismar Karahmet

Sep 30, 2023

U Tuzlanskom naselju Miladije večeras se desilo ubistvo.

Iako su prve informacije bile da je ubijena ženska osoba, portal Balans, nezvanično saznaje, da je ubijen Ismar Karahmet.

“Dana 30.09.2023.godine, oko 19,40 sati, PS Zapad/PU Tuzla, prijavljeno je da se u stanu u Ul. Mitra Trifunovića Uče, u naselju Miladije u
Tuzli, dogodilo pucanje iz vatrenog oružja. Odmah po zaprimanju prijave na mjesto događaja upućeni su policijski službenici PS Zapad, te i dežurna ekipa SHMP Doma zdravlja Tuzla, kojom prilikom je na mjestu događaja zatečeno beživotno tijelo, zasada NN muške osobe čiju smrt je potvrdio dežurni ljekar SHMP DZ Tuzla. Na licu mjesta nalaze se dežurna Tužiteljica KTTK-a, koja rukovodi uviđajem, kao i uviđajna ekipa Sektora kriminalističke policije, Odsjeka za opći kriminalitet i Odsjeka za kriminalističku tehniku i kdz zaštitu, te se po nalogu Tužiteljice preduzimaju sve potrebne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja.” – kazali su iz MUP-a TK.

Navodno, ubistvo je počinio Emin Mustafić koji je 2020. godine osumnjičen za nasilničko ponašanje u sticaju sa teškim tjelesnim povredama u pokušaju, kada je u stanu zarobio i tukao jednu osobu. Osim toga, on je sin Fehima Mustafića koji je prije nekoliko godina brutalno ubio suprugu na stanici u Tuzli.

Napadač je uhapšen, a MUP TK na mjestu ubistva radi uviđaj.

(Balans)