• tik tok

Zanimljiv bazar za vikend u Tuzli: Sretne šape trebaju podršku

Jul 10, 2024

Foto: Sretna šapa

Udruženje za zaštitu životinja “Sretna šapa” iz Tuzle  14. jula organizuje bazar u Velikom parku u Caffe bar Bluesberry sa početkom u 17:00 sati.

U cilju prikupljanja sredstava koja su neophodna za hranu, ali i za veterinarske troškove pasa koji su u skrbi ovog Udruženja, volonteri su odlučili organizovati ovaj vid druženja.

“Ovom eventu su se vrlo rado odazvali i Plesni klub “Vortex” Tuzla, koji će za svu malu raju, ali i sve posjetioce zainteresovane za ples održati radionicu plesa u parku. Planirana je tombola i mini bazar na kojem ćete moći naći puno zanimljivih stvarčica za vaše četveronoščce, ali i za sebe.  Uz ples, puno smijeha, hladno osvježenje, kolačiće i vaše veliko srce za sve šapice, odlični DJ Daki i DJ Fulan Perez svojom muzikom će dati poseban sjaj ovom nedjeljnom druženju. Iz Udruženja poručuju – Dođite u nedjelju 14.jula u Caffe bar Bluesberry u 17.00 da se družimo do kasno u noć, da plešemo i pjevamo, a prije svega da pomognemo cukama i macama koji nas trebaju”- poručuju “Sretne šape”.

(Balans)