• tik tok

U Doboju poginula dva brata, a šest osoba povrijeđeno

Aug 20, 2022

Foto: PU Doboj

Dvije osobe su poginule, a šest je povrijeđeno noćas u velikoj saobraćajnoj nesreći u mjestu Majevac kod Doboja. Saobraćaj je bio obustavljen nekoliko sati.

Kako je pojašnjeno iz Policijske uprave Doboj, na magistralnom putu M1-105 Šešlije-Podnovlje, u mjestu Majevac kod Doboja, noćas nešto malo polsije ponoći.  dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovovao vozač inicijala D.Đ. sa područja grada Doboja, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Audi A4”, vozač inicijala I.Š. sa područja grada Doboja, koje je upravljao putničkim automobilom marke „Ford Fiesta” i treći vozač inicijala S.M. sa područja opštine Gradačac, koji je upravljao putničkim automobilom marke „VW Passat”.

” U ovoj saobraćajnoj nezgodi smrtno je stradao vozač putničkog automobila marke „Ford Fiesta” lice inicijala I.Š. i suvozač iz navedenog vozila lice inicijala N.Š., oba sa područja grada Doboja, dok je šest lica zadobilo tjelesne povrede i to: lice inicijala D.Đ. (vozač putničkog automobila marke „Audi A4”), lice inicijala S.R. sa područja grada Doboja (suvozač u putničkom automobilu marke „Audi A4”), lice inicijala A.F. sa područja grada Doboja (putnik u putničkom automobilu marke „Audi A4”), lice inicijala S.M. vozač putničkog automobila marke „VW Passat”, lice inicijala M.S. sa područja opštine Gradačac (suvozač u putničkom automobilu marke „VW Passat”) i lice inicijala S.M. sa područja opštine Gradačac (putnik u putničkom automobilu marke „VW Passat“)”- pojasnili su iz policije.

Povrijeđenim licima je ukazana ljekarska pomoć u dobojskoj bolnici „Sveti apostol Luka“, a uviđaj lica mjesta su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Doboj, te dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Navodno, dvije osobe koje su poginule su braća Igor (26) i Nemanja (28) Šumatić.

( Balans)