• tik tok

Rijaliti šou „Zadruga“ počinje sutra, evo imena učesnika

Sep 8, 2022

Nova sezona rijalitija “Zadruga” počinje sutra navečer u 21.00 sati, a zadrugari su spremni stigli u karantin. Mi vam otkrivamo ko je sve pristigao i šta novi ukućani rade pred karantin i višemjesečno odsustvo od realnog života.

Šesta sezona rijalitija ”Zadruga” samo što nije počela, profili su snimljeni, pregledi obavljeni, sada je došao red na karantin.

Zadrugari se okupljaju noseći sa sobom crne kese pune stvari koje će im trebati u narednih deset mjeseci.

Neka imena se kriju o javnosti, a neka su potvrđena poput veterana rijaliti programa Miroslava Mikija Đuričića, Kristijana Golubovića i Lepog Miće. Njima će se pridružiti i Jovana Tomić Matora, Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i njegov brat blizanac Predrag Lazić Peca, Marko Petrušević Petrući i Sanja Grujić.

Biće tu i novih lica – Anita Stanojlović, Ivan Nešković, Jovana Korbar, Marko Stefanović, Dijana Durlević, Marko Smiljić, Sofija Una Minić, Anđela Ilić, Ivan Dragić, Sandra Bakša, Nikola Sretenović, Super Cveta, Blažo Petrić, Danijel Denić, Branko Gerov, Bilal Brajlović, Miloš Petkovski, Stefan Radić, Aleksandar Kerić, Valentina Stanković, Damir Tepavac, Boža Džons, Tamara Nikolić, Snežana Bogdanović, Strahinja Trajkovski i Anastasija Bojanović.

Ipak, imena svih učesnika koji će se useliti u Bijelu kuću, gledaoci će saznati upravo na ceremoniji otvaranja.

Pored nabrojanih budućih zadrugara, ispred Pink televizije pojavili su se Radomir Marinković Taki, koji je izjavio da postoji šansa da bude učesnik ukoliko mu produkcija navodno plati 4.000 eura mjesečno, učesnica će biti i njegova kćerka Maja Marinković.

Zadruga je i u BiH jedan od najgledanijih programa, jedna od učesnica ovog šoua trebala bi biti i Dalila Dragojević iz BIH.

(Balans/Kurir.rs)