• tik tok

Kolege dale podršku: Počinje suđenje po tužbi Branislava Lečića protiv Anđele Jovanović

Mar 6, 2024

Foto: MONDO

Prvo prvo pripremno ročište po tužbi koju je podnio Branislav Lečić za povredu časti i ugleda nakon što je njegova koleginica, glumica Anđela Jovanović, odbila da igra sa njim u televizijskoj seriji “Radio Mileva” koju emituje RTS, održava se danas.

Glumica Anđela Jovanović stigla je ispred Prvog osnovnog suda u Beogradu gde su je gromoglasnim aplauzom dočekale kolege kako bi joj pružile podršku, a među kojima su Mirjana Karanović, Milena Radulović, Nina Janković, Iva Ilinčić, Đorđe Stojković, Anđelka Stević Žugić, Miona Marković, Tamara Krcunović i mnogi drugi.

U Lečićevoj tužbi navodi se da “kada je tužena Anđela Jovanović saznala da Lečić treba da bude angažovan na snimanju serije “Radio Mileva”, javno je negodovala i izjavila da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom, te da će, ukoliko Lečić bude angažovan na snimanju serije, napustiti projekat iz revolta“.

„Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom, kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale”- rekla je ranije za medije Anđela Jovanović.

(Balans/Nova.rs)