• tik tok

Adi Mrgan iz BiH briljirao na Supertalentu, oduševio žiri izvedbom pjesme Ljube Aličića

Oct 21, 2024

Foto. Nova

Adi Mrgan, 12-godišnjak iz Čapljine, oduševio je žiri i publiku hrvatskog showa Supertalent fenomenalnom izvedbom pjesme Ljube Aličića, “Ciganin sam, al’ najlepši”.

“Jako sam uzbuđen danas. Imam 12 godina, dolazim iz Bosne. Sad sam u pubertetu pa mi je glas ovakav, malo promucam. Kada pjevam, nemam to. Opušteniji sam kada pjevam. Neki mi kažu da lijepo pjevam, neki mi kažu da ne znam. Za sebe bih rekao da sam čovjek iz naroda. Ko pjeva, zlo ne misli. Najveća podrška su mi roditelji. Jako volim Supertalent. Stalno ga pratim pa sam odlučio, jer mislim da sam i ja Supertalent”, rekao je prije nego što je izašao na scenu.

Nakon toga je izveo spomenuti hit Ljube Aličića te u potpunosti iznenadio žiri i publiku. Uputili su mu samo pohvale.

“Nevjerojatna jačina, snaga vokala za nekoga tvoje dobi. Jako malo ljudi pjeva na način na koji ti pjevaš. Znam da si bio potpuno siguran i da si svjestan koliko si ovo sjajno izveo. Svaka čast”, rekla je Maja Šuput.

Martina Tomičić mu je rekla da ima specifičan vokal i da je karakterno zanimljiv.

“Kada bih morala davati prognoze, što nikada ne dajem, za tebe bih prilično mogla odmah potpisati da ćeš biti pjevač u životu”, kazala je.

Fabijan Pavao Medvešek je naveo da misli da je Adi krenuo na vrijeme i da se bavi onim čime bi se trebao baviti. Vjeruje da je pred Adijem blistava karijera u svijetu muzike.

(Balans)