• tik tok

Tuzla dobija svoju kutak francuskog za najmlađe: Kurs sa dušom Pariza

Oct 13, 2024

Foto: School

U srcu Tuzle, Mirza Dugalić, rođen u Francuskoj i ponosni zaljubljenik u svoj maternji jezik, u saradnji sa School and School Tuzla donosi poseban poklon za najmlađe – kurs francuskog jezika koji će djeci predškolskog uzrasta omogućiti da kroz igru i kreativne aktivnosti zavire u predivan svijet francuske kulture!

Odrastao u zemlji ljubavi, umjetnosti i šansona, Mirza je odlučan da malim Tuzlacima približi ljepotu francuskog jezika na najnježniji i najzabavniji način. Ovaj kurs nije samo o jeziku – to je putovanje kroz francusku muziku, običaje i priče koje će djecu očarati.

“Francuski jezik je ključ za otvaranje vrata svijeta,” kaže Mirza, dodajući da će djeca kroz zabavu naučiti osnove govora, razvijati kreativnost i učiti o svijetu koji ih čeka izvan granica BiH. Kurs je prilagođen mališanima, s mnogo igre, pjesmica i priča koje će im pomoći da jezik upiju prirodno, kao što to rade s maternjim.

Za roditelje koji žele svojim mališanima pružiti priliku da savladaju jedan od najljepših jezika svijeta, ovo je prilika koja se ne propušta!

Prvi demo čas održati će se 21.10.2024. u prostorijama School and School Tuzla. Požurite, prijave su otvorene, a mjesta su ograničena!

Prijaviti se ili saznati dodatne informacije možete putem poruke na Facebook profilu School and School Tuzla ili pozivom na broj +387 61 669 935.

Pridružite se jer francuski jezik je više od riječi – to je stil života!

(Balans)