• tik tok

(VIDEO) Lazar Prodanović žestoko o svojoj stranci: Ovdje nema života sa ovakvim ljudima

Oct 31, 2023

Foto: Večernji list

Načelnik Bratunca Lazar Prodanović, visoki funkcioner vladajućeg SNSD-a, juče je održao izuzetno emotivan govor pred odbornicima Skupštine opštine Bratunac. Obornici, zbog nedostatka kvoruma, nisu usvojili rebalans budžeta za 2023. godinu, pa je time ugroženo dalje finansiranje javnih ustanova u toj opštini, piše BN.

Prodanović je otvorio dušu pred odbornicima u skupštinskoj sali i osuo drvlje i kamenje po svojoj političkoj partiji, koja je, prema njegovim riječima, najodgovornija za krizu funkcionisanja vlasti u Bratuncu.

“Ovdje su savjetnik predsjednika Republike Srpske koji se tako ponaša, direktor republičke institucije. Pozvali me telefonom, nisu za bilo šta. U petak su rekli da ne postoji nijedna sporna stvar u ovim tačkama dnevnog reda. Sa svima sam pojedinačno obavio razgovor. Šta sad hoće? Da ja pljačkam za njih? Da li to hoće? Da ja radim za njihove mafijaše?”- upitao je Prodanović.

On je vrlo iskreno i oštro govorio o SNSD-u, tvrdeći da se pretvorio u korumpiranu kriminalno-mafijašku organizaciju, koja radi protiv opštih interesa, čiji su kadrovi korumpirani i vode računa samo o ličnim interesima. Posebno je naglasio da ga je kćerka pitala kako ga nije stid sjediti sa takvim ljudima.

Veom srčan govor načelnika Prodanovića pogledajte u narednom videu: