• tik tok

Vjerujete li u horoskop? Mjesec je lava koji zrači samopouzdanjem i sigurnošću

Jul 29, 2023

Počela je sezona vatrenog lava. Narednih mjesec dana Sunce će vladati svim horoskopskim znakovima i dati im dozu samopouzdanja i strasti koja je tipična za lavove. Na svaki znak ta vatrena energija utjecat će drugačije, saznaj što će sve donijeti tebi.

Vrijeme je da obrišemo suze koje je donijela sezona rakova i postanemo najsamouvjerenija verzija sebe. Za takvu promjenu zaslužna je sezona lavova koja počinje 22. jula i traje sve do 22. augusta. Snažna energija lava puna strasti i zabave idealna je za ljetne mjesece. Kombinacija Sunca u lavu i visokih temperatura garantuje nam nezaboravno ljeto. 

Lav je horoskopski znak čiji je vladar Sunce što znači da je ovo vrijeme posebno za sve lavove i lavice, a pomaže i ostalima da oslobode divu u sebi i iskoriste pozitivno razdoblje pred nama. Baš kao što utjiče na lavove, Sunce u ovom vatrenom znaku utiče na svaki horoskopski znak malo drugačije. Generalno nas sve čeka jako uzbudljivo razdoblje, no nekima će biti bolje nego drugima. 

Lav

Lavovi su napokon došli na svoje. Sva svjetla pozornice bit će usmjerena na njih, a tipični lav tako što voli najviše na svijetu. Čak i ako te sezona rakova poljuljala, vrijeme je da ponovno vratiš samopouzdanje i sigurnost po kojoj si poznata. Svaki dan narednog perioda osjećat ćeš se kao zvijezda, a posebno na svoj rođendan koji bi mogao biti jedan od najzabavnijih do sada. 

(Balans)