• tik tok

Dodjeljena priznanja: Završen Festival savremene žene

Jun 11, 2023

Foto: Festival savrmena žena

Šesti “Festival savremene žene” sinoć je završen u Tuzli dodjelom priznanja “Super žena”. Festival je ugostio desetine govornica koje su pričale svoja iskustva, kako u svijetu biznisa, tako i u svijetu kulture, novih tehnologija i mnogim drugim granama djelovanja.

Najuspješnijim Bosankama i Hercegovkama su sinoć, u Narodnom pozorištu Tuzla, dodjeljena priznanja za uspjehe i postignuća. Izbor za “Super ženu” okupio je sjajne dame sa nevjerovatnim životnim pričama.

“Priznanje “Super žena” od nastanka je imalo samo jednu misiju, a to je – zahvaliti se na svemu što žene čine kako bi unaprijedile naše društvo. Ovogodišnji “Festival savremene žene” ne bi bilo moguće realizovati bez podrške sponzora koji su prepoznali važnost ovakvog događaja za čitavu Bosnu i Hercegovinu. Sponzori Festivala su društveno odgovorne kompanije koje razumiju važnost uključivanja žena u sve društvene procese kao i značaj prilike da upravo one motivišu svojim uspjesima buduće generacije”- kazal su organizatori festivala.

(Balans/ Festival savremen žene)