• tik tok

(VIDEO) Nasilje u reality programu Zadruga: Batinanje uživo, pa hapšenje

Oct 2, 2022

Reality program Zadruga u Srbiji svojim sadržajem šokira javnost. Najnoviji slučaj odnosi se na tuču između Kristijana Golubovića i Emila Kamenova s jedne i Uroša Ćertića s druge strane. Deblji kraj izvukao je Ćerić. Zbog tuče su iz realitija izbačeni Golubović i Kamenov. Nakon izbacivanja saslušani su u Policijskoj stanici u Beogradu.

Kadrovi koji su zgrozili javnost i postavili pitanje ko dozvoljava ovakve scene pogotovo u programu nacionalnog emitera kakav je Pink čak su natjerali da se Željko Mitrović, vlasnik navedenog medija obrati u jutarnjem programu nakon nemilih scena.

“Kako televizija Pink, ja lično i kompletna Pink Media grupa vodi sveopštu borbu protiv svakog oblika nasilja, to podrazumijeva i apsolutno neutralisanje svakog oblika nasilja i u rijaliti programu Zadruga! Nema više ni minimuma tolerancije, Donio sam odluku da se hitno diskvalifikuju Kristijan Golubović, Emil Kamenov!” – stoji u pismu Željka Mitrovića.

Golubović je javnosti poznat kao “žestoki momak beogradskog asfalta”, dok je Kamenov iz Bugarske koji je glumio u filmu Južni vetar.

Obojica su nakon diskvalifikacije završili u policiji.

Na internet stranicama pojavio se video ovog nasilja.

(Balans)